Wednesday, November 6, 2019

salesforce Wi 20 pd1 dumps Practices Question Answers

Salesforce Wi 20 Pd1 Dumps practices Questions Answers Salesforce Wi 20 Pd1 Dumps Platform Developer Practise Questions Answers

Salesforce Pd1 Dumps practices Questions Answers Salesforce Pd1 Dumps Platform Developer Practise Questions Answers

9. What is the preferred way to reference web content --such as images, stylesheets, JavaScript, and other libraries --that is used in Visualforce pages?

A.  By accessing the content from Chatter Files.
B.  By uploading the content in the Documents tab.
C.  By accessing the content from a third -party CON.
D.  By uploading the content as a Static Resource.
Ans: D

10. A company has a custom object named Warehouse. Each Warehouse record has a distinct record owner, and is related to a parent Account in Salesforce.
Which kind of relationship would a developer use to relate the Account to the Warehouse?

A.  One -to -Many
B.  Lookup
C.  Master -Detail
D.  Parent –Child
Ans: B

11. A developer creates a Workflow Rule declaratively that updates a field on an object.  An Apex update trigger exists for the object.
What happens when a user updates a record?


A.  No changes are made to the data.
B.  Both the Apex Trigger and Workflow Rule are fired only once.
C.   The Workflow Rule is fired more than once.
D.   The Apex Trigger is fired more than once.
Ans: D

12. What is true of a partial sandbox that is not true of a full sandbox?
Choose 2 answers

A.   More frequent refreshes.
B.   Only includes necessary metadata.
C.   Use of change sets.
D.  Limited to 5 GB of data.
Ans: A, D

13.  In which order does Salesforce execute events upon saving a record?

A.  Before Triggers; Validation Rules; After Triggers; Assignment Rules; Workflow Rules; Commit
B.    Validation Rules; Before Triggers; After Triggers; Workflow Rules; Assignment Rules; Commit
C.    Before Triggers; Validation Rules; After Triggers; Workflow Rules; Assignment Rules; Commit
D.    Validation Rules; Before Triggers; After Triggers; Assignment Rules; Workflow Rules; Commit
Ans: D

14. When loading data into an organization, what can a developer do to match records to update existing records?
Choose 2 answers

A.  Match an external Id Text field to a column in the imported file.
B.  Match the Id field to a column in the imported file.
C.  Match the Name field to a column in the imported file.
D.  Match an auto -generated Number field to a column in the imported file.
Ans:  A, B

15. In an organization that has enabled  multiple  currencies,  a  developer needs to aggregate the  sum of the Estimated_Value_c currency  field from the CampaignMember object using a roll -up  summary field called Total_Estimated_Value_c  on Campaign.
How is the currency of the Total_Estimated_ValUe c  roll -up  summary field determined?

a) The values in Campaignmember.Estimated_Value_c are converted into the currency of the Campaign record, and the sum is displayed using the currency on the Campaign record.
b   The values  in  CampaignMember.Estimated_Value c  are  converted into  the currency on  the  majority  of the CampaignMember records  and  the  sum  Is displayed using that currency.
c. The values in  campaignmember.Estimated_Value_c are summed  up  and the resulting Total_Estimated_Value C field is displayed as  a  numeric  field on  the Campaign record.
D. The values In CampaignMember_EstImated_Value_c are converted into the currency of the current user, and the sum is displayed using the currency on the Campaign record.
Ans: A


16. A candidate may apply to multiple jobs at the company Universal Containers by submitting a single application per job posting, that application cannot be modified to be resubmitted to a different job posting.
What can the administrator do to associate an application with each job posting in the schema for the organization?

A. Create a lookup relationship on both objects to a junction object called Job Posting Applications.
B.  Create a master -detail relationship in the Job Postings custom object to the Applications custom object.
C.  Create a master -detail relationship in the Application custom object to the Job Postings custom object.
D.  Create a lookup relationship in the Applications custom object to the Job Postings custom object.
Ans: C

17. What is a characteristic of the Lightning Component Framework?
Choose 2 answers

A.  It has an event -driven architecture.
B.  It works with existing Visualforce pages.
C.  It includes responsive components.
D. It uses XML as its data format.
Ans: A, C

18. What is a capability of cross -object formula fields?
Choose 3 answers

A.  Formula fields can reference fields from master -detail or lookup parent relationships.
B.  Formula fields can expose data the user does not have access to in a record.
C. Formula fields can be used in three roll -up summaries per object.
D. Formula fields can reference fields in a collect of records from a child relationship.
E. Formula fields can reference fields from objects that are up to 10 relationships away.
Ans: A, B, E




No comments:

Post a Comment